Allmän tandvård

Regelbundna undersökningar skapar förutsättningar för en frisk munhälsa genom hela livet. Boka tid hos oss eller välj att lista dig så återkommer vi till dig med förslag på tider. Vi finns i trevliga lokaler på Geijersgatan 7B i centrala Göteborg.

Vad innebär en undersökning?

Vid en ordinarie undersökning hos oss kontrolleras tänder avseende hål, spruckna eller otäta fyllningar. Vi letar också efter frakturer. Tandköttet undersöks för att kontrollera om du har någon inflammation eller tandköttssjukdom. Även tunga och slemhinnor undersöks. Vanligtvis tar vi ett par digitala röntgenbilder av tänderna.

För att leta efter sjukdomsförändringar i käkben och angränsande vävnader kan vi dessutom göra en undersökning med hjälp av vår avancerade panoramaröntgen.

Besöket avslutas ofta med att vi tar bort tandsten i underkäksfronten och polerar dina tänder. Innan du lämnar oss bokar vi tid för eventuellt återbesök hos Valands Tandvård.

Välkommen att boka tid

Regelbundna undersökningar skapar förutsättningar för en frisk munhälsa genom hela livet. Boka tid hos oss eller välj att lista dig så återkommer vi till dig med förslag på tider. Vi finns i trevliga lokaler på Vasagatan 60 i centrala Göteborg.

Boka tid här