Vi anstränger oss mer

Hos oss kan du luta dig tryggt tillbaka i stolen. Som fullvärdiga medlemmar i SACD, AACD fortbildar vi oss kontinuerligt inom ämnet estetisk tandvård. Vi använder oss bara av svenska tandtekniker och erbjuder 2 års garanti på fast protetik.

Alltid i framkant

Vi är fullvärdiga medlemmar i organisationerna SACD (Swedish Academy of Cosmetic Dentistry) och AACD (American Academy of Cosmetic Dentistry) vilket ställer höga krav på kvalitet och kontinuerlig fortbildning inom ämnet estetisk tandvård.

Utöver det har vi som få tandläkare i Sverige även vidareutbildat oss vid the Dawson Academy. För dig som patient hos oss innebär det att du alltid kommer att få de bästa råden för att kunna ha en så frisk mun som möjligt.

Vi använder oss bara av svenska tandtekniker och eftersom vi är så säkra på att det vi erbjuder dig är av bra kvalité får du hela 5 års garanti på fast protetik.

Tandläkare i centrala Göteborg

Götaplatskliniken hittar du på Geijersgatan 7B i centrala Göteborg, nära Götaplatsen och Stadsbiblioteket. Spårvagns- och busshållplatser finns nära kliniken, vid Valand och på Götaplatsen. En större bilparkering finns bakom Lorensbergsteatern. Vill du att bilen står under tak finns P-Hus Avenyn med infart från Kristinelundsgatan. Varmt välkommen!